Blogg fyra

Tisdag 21 mars 2017

Här möter vi bara idel vänlighet och nu har jag också mött en underbar drink vid namn Aruba Aruba. Allt för god för att undvika i fortsättningen.

På morgonen pratade vi med vår housekeeper som annars jobbar i det tysta inom den stora och viktiga turistnäringen. Hon ska försörja sin familj på det hon tjänar och var glad at hennes man också arbetade. Hon är alltid så glad och står till tjänst med hela sin lilla kropp.

Vi tyckte att det var roligare att ge henne en slant nu då vi hade henne nära mot att skänka ett kuvert då vi reser. Det uppskattades kan jag lova. Att ständigt torka skit efter oss andra som bara lever loppan kan kosta på hos vem som helst och det kändes skönt att uppriktigt visa henne vår uppskattning och berätta att hon är värd varenda öre, den Goa människan.

Nu har vi haft en skön kväll på vår balkong med ost och kex samt tända ljus Och tack vare vårt nätverk så har vi kunnat följa vad som händer hemma och i världen.

Herr Trump har tydligen inga bevis för sina utspel om telefonavlyssning och Erdogan lever loppan mot Tyskland och sitt eget Turkiet. Undrar hur det skall sluta?

Ha det bra!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS