Blogg fyra

Onsdag 22 mars 2017

I dag har vi varit på studieuppdrag i en högst sannolik U-båt med möjlighet att utforska livet på havets djup. Vi upptäckte ett vackert landskap med både fiskstim i alla tänkbara färger och flera spöklika skepp med historisk bakgrund.

Då vi nådde botten på 40 meters djup skojade kaptenen och menade att nu skulle vi gå ut till fiskar som skulle äta slut på oss ända in till benen. Det tyckte han var kul. Livet är grymt även där nere och varför skulle det vara annorlunda uppe på land i övriga världen där människan själv är det grymmaste djuret.

Mina tankar far vidare och jag kommer fram till att det är vi Européer som under århundraden ställt till det genom intrång och kolonisering.

Fy på oss! 

Detta verkar dock vara en av de sällsynta platser på jorden där man lever i fredoch harmoni med varandra oavsett ursprung. Må det förbli så.

Kram på er alla!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS