Blogg fyra

Söndag 27 Mars 2017

Så är vi hemma igen från en liten ö i Karibien vid namn Aruba. Ett paradis utanför Venezuelas kust. Endast 2 mil lång och 3 bred.

Det var härligt men det är det hemma också. Särskilt nu då det är vår. Jag sitter och samlar mina tankar och intryck och finner orden sol, värme, vänlighet och harmoni mellan människor.

Där var många barnfamiljer med på resan och jag bedårades av deras charm gång på gång. Enligt mannen är det ett ålderstecken. Om det är så gör det mig inget att bli gammal. 

Det slår mig att dessa ungar hade ansvarsfulla vuxna/föräldrar som engagerade sig i sina barn vare sig de byggde sandslott eller åt frukost.Glada, trygga och harmoniska ungar. Tänk om alla små fick samma förutsättningar i livet! Det är ju varje unges rättighet att få växa upp i en trygg tillvaro. Då blir de både nyfikna och lärorika.

På Arlanda väntade vi på bagaget då en liten kille i sex års-åldern sprang omkring innanför det markerade området då farfar meddelade att det var förbjudet. Han såg då frågande ut:

 - Men farfar, hur kan man då hämta sin väska?

Älskade ungar!

 

  

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS