Blogg fyra

Tisdag 29 Mars 2017

Nu har marskatten snart gjort sitt och april lurar runt hörnet med ett väder som ena dagen visar på vår och nästa vinter. Kanske är det charmigt för det är ju just så det ska vara på vår del av klotet. Sitter och funderar på hur det skulle vara att ha sommar året om och kommer fram till att ja, det vore inte så himla dumt Men nu släpper jag vädret och går vidare mot ytterligare en sommar här. Kanske får vi några fler innan våret paradis kommer att drunkna i nybyggen runt om oss. Så fruktansvärt för oss alla som har hus här men dessvärre så kan man inte kämpa mot framtiden och vi har inte rätten på vår sida heller.

Staden växer och det gamla försvinner liksom vi med den. Det värsta är att man plötsligt inser att de grå håren åldras och att man snart kommer att flytta i alla fall men jag har en önskan att slippa äldrevården. Som det ser ut i dag så väljer jag hellre ättestupan. 

Kram!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS