Blogg fyra

Lördag 1 April 2017

Dagen för lurendrejeri har snart passerat och hitills gått smärtfritt för min del. Åminstone vad ja§g vet om för säker kan jag aldrig känna mig en sådan här dag, lättlurad som jag är. Tidningen genomskådade jag trots allt då de påstod att vårt vackra slott skulle bli en armebefästning och överste Knapphane uttalade sig.

Ett annat år var det ett ljushuvud somm ringde på min hemtelefon och ville ha numret till densamma. Han hade kul då jag räknade upp siffrorna men det bjuder jag så gärna på och det var ju faktiskt riktigt kul. Att ta sig själv med humor gör livet mycket roligare.

En annan nyhet jag läste tar jag betydligt mer på allvar. Den berättade om en liten pojke som fått sin matstrupe och mage förstörd av en metalltråd då pappa hade grillat den goda hamburgaren. Nej, det var inte köttförsen det var fel på utan grillborsten som släppt tråden som fastnade i hamburgaren. Hemskt eller hur? Både för barnet och pappan.

Nu startar snart åter grilltiden så var noga med att köpa en ny grillskrapa eller borste.

Trevlig lördag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS