Blogg fyra

Tisdag 4 April 2017

Det har gått fel! I all vår välmening med att öppna våra hjärtan. Det är ju naturligt att visa medmänsklighet i demokratins namn.

En demokrati som vissa av de nya svenskarna inte förstår eller önskar leva efter. Vi förstod inte att de kom med sin religion och sin moral och det är deras naturliga sak att förhålla sig till den som de anser vara den enda rätta.

Därför blir de moralpoliser i sina bostadsområden om någon kvinna inte finner sig i de normer som gäller enligt den "Sanna tron".Förskräckligt tycker jag och många andra. Dessa utsatta unga kvinnor har i stort vuxit upp i Sverige och fått andra värderingar men blir angripna av dessa moralens väktare med både hot och våld. Ja till och med hedersmord.

I programmet Kalla Fakta menar man till och med att de har tagit ledning där de bor.

Detta var vi inte beredda på och vi blir upprörda över att de inte kan ta seden som gäller här. Kvinnoförtryck vill vi inte ha. Antagligen var det fel att alla bor på samma ställe men problemet är större än så. Det jäser i vårt samhälle. Värstingar har det ju alltid funnits här men nu är det som om dessa har tagit över då media skildrar våld och mord var eviga dag.

Det finns faktiskt människor som förutspått detta elände men blivit tystade av våra egna åsiktspoliser.

Istället för att visa glädje över sitt nya land visar vissa hat.Observera att jag skriver vissa för det finns så många fler som verkligen gör allt för att visa motsatsen.

Kram!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS