Blogg fyra

Torsdag 6 april 2017

Jag blir så berörd över den hemska bussolyckan som drabbade så många förväntansfulla ungdomar inför den roliga skidresan.

Jag kan inte föreställa mig hur fruktansvärt det måste vara för de föräldrar som vinkat av sina telningar för sista gången eller fått hämta dem på sjukhuset.

Nu verkar det som om man vill lägga skulden på chauffören och vill åtala honom. Ingen vet väl säkert vad som hänt, kanske somnade han tror några. En sak är dock säker enligt mig. Vad som än hände så var det inte med avsikt vilket gör att jag lider med honom som får bära på detta resten av livet Vilket kan vara straff nog då hans liv vänt och aldrig kan bli detsamma igen.

Rättvisan kan ibland vara lite orättvis.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS