Blogg fyra

Lördag 8 april 2017

Jag är stolt över Sverige! 

Då ondskan från påhittade, galna normer över hur vi ska leva slog till stod alla enade och verkligen öppnade sina hjärtan för att hjälpa och stötta sina medmänniskor.

All eloge vill jag också ge till vår polis och ambulansvård som verkligen inte lamslogs av chock utan organiserat ställde upp och gjorde sitt allra bästa.

Sedan vill jag fördöma denna ondska och är sorgsen, sorgsen över att de anhöriga inte nu får fira en påsk tillsammans med de sina. Sorg även för barnet som är allvarligt skadad. 

Det verkar omöjligt att få stopp på terrordåden men jag tvivlar på att medias fullkomliga vältrande i det hjälper till. Risken är att det triggar efter all uppmärksamhet. Det går ju precis i dessa ondas önskan.

Det är svårt att skydda oss ifrån det då ingen vet när och hur de ska slå till, det kan ingen men tänk bara om lastbilens nyckel inte hade suttit i låset. Då hade detta inte hänt!

En liten detalj att tänka på i framtiden för oss alla. Även vad gäller privatbilar. Dessvärre kan vi inte längre lita på att ingen stjäl en bil för något hemskt.

Vi ska annars fortsätta leva precis som vanligt utan att ge vika. Därför vore kanske hårdare straff och stopp vid gränsen för återvändare något. De ska veta det innan de far.

HEJA SVERIGE!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS