Blogg fyra

Måndag 10 April 2017

Tänk om vi nu på det fjärde dygnet efter det hemska som hänt oss i Sverige kunde sansa oss en aning och vända blicken utåt från TV:s sändningar. Då upptäcker vi att 50 människor har dödats av en bomb i Kairo och IS har tagit på sig det fruktansvärda brottet.

I Göteborg har 30 individer gett sig på poliser med sten och bränt bilar. Idag kom en ytterligare nyhet om en brandbomb mot en polis på samma ställe.

Hur ska vi stopp på eländet? Ja, vad gäller lastbilskapningar här i vårt land så ska man ha krismöte läste jag. Det ska utredas. Men en lösning kan väl kanske vara att ingen får lämna hytten med nyckel i. Det håller såvida inte chauffören kidnappas.Man vet ju som sagt aldrig var, när eller hur de slår till. I detta fall hade det hemska inte hänt. Chaufförerna är stressade och har mycket att göra i allas vår tjänst så vi kunde ge dom den tiden utan att kräva leverans helst i går.

Kramar och kärlek till oss alla!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS