Blogg fyra

Vilken underbar sjukpersonal vi har

Av alla klagomål så är det inga på dom utan snarare på systemet. De som tog hand om mig och mit sönderslitna finger var både proffsiga, medmänskliga, ömma och gulliga.

Vad man med all rätt kan klaga på är systemet. Det som gör att personalen inte får en chans att hinna med alla som stormar in på akuten.

Jag kom dit med mitt blodiga lillfinger men blev hänvisad till handkirurgen eftersom de har akuttider. Det kändes konstigt att inte bli omhändertagen genast med en sådan skada. Väl på plats så fick jag anmäla mig som alla andra och betala för mig. Det gick ju an men sedan började det värsta och det var väntetiden utan att en enda människa hade tittat på min skada där blodet forsade och med en värk som det inte fanns ord för.

Personsalen slet häcken av sig då väntrummet var fullt av de som bokat tid. Då jag väl kommit in så fick jag den bästaa tänkabara vård av två varma och goa kvinnor.

Det jag saknade var att någon hade tagit en snabb titt så de kunde bedöma väntetiden.

Men som sagt: jag kommer aldrig att klaga på dessa underbara människor som sliter för oss i vården.

Ha en skön kväll!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS