Blogg fyra

Söndag 7 Maj 2017

Denna dag är ingen vanlig dag för detta är min gubbes födelsedag. Han fyller hela 67 och vi får förhoppningsvis kaffegäster i eftermiddag. Det är bra för då kanske mina tankar på morgondagens läkarbesök skingras en aning. Än så länge har jag lilla Vicke Vire kvar men värken är inte kul.

I väntan på gästerna så halvtittade jag på Solsidan och fick som vanligt hybris på parens ständiga käftande om precis allting.

Säkert handlar det om en generationsfråga men jag kan inte se det komiska i att ifrågasätta sin partner och käfta om allt som inte passar egot och dessutom hela tiden. Att inte acceptera att partnern faktiskt har en relation till sin gamla mor är ännu värre. Här gäller det väl att ge och ta samt ha överseende och ge delaktighet. Gissa om man får massor i gengäld.

Ja, jag vet att det är film och att det finns igenkännings tecken men roligt kan jag inte tycka att det är. Inte heller denna strävan efter ett överklassliv som ett självändamål.

Nu har käringen klagat färdigt för i dag. Phu, det var skönt.

Ha nu en riktigt skön söndag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS