Blogg fyra

Torsdaag 11 Maj 2017

Livet går upp och det går ner precis som vårvädret. Just nu känns det ganska sjukt. Känner mig febrig, aptitlös och har en känsla av sjuktillstånd. Om det beror på mitt värkande lillfinger som ska amputeras på grund av kallbrand vet jag inte. Det borde räcka med det kan man tycka.

Det gäller i första hand fingertoppen men doktorn på handkirurgen vill vänta på läkningen av det övriga fingret för att veta var det ska kapas och huden kan bevaras. Det är ingen fara att vänta säger doktorn för lillfingret sitter så långt ifrån kroppens övriga blodsystem men på google låter det annorlunda. Där står att illamående och feber kan tillkomma. Får väl lita på doktorn men oroligt känns det och värken är inte snäll. De är rädda att jag ska bli morfinist men det är det enda som kan lindra för en stund.

Det känns konstigt att inte vara i farten som vanligt.Löjligt nog får jag dåligt samvete över att jag inte utför mina sysslor.

Förlåt mitt gnäll, ska sluta nu. Det är bara så skönt att skriva av sig oron.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS