Blogg fyra

Lördag 20 Maj 2017

Tack Dansskolan Entre för en härlig eftermiddag med fart och fläkt på Hjalmar Bergman Teatern i Örebro.

Vi hade förutom dans showen glädjen att beundra vårt yngsta och äldsta barnbarn. Den senare är numera lärare på skolan och har med sin lillebror i klassen.

Så härligty det var att se Charlie 6 år på den stora scenen. Han var som klippt och skuren för scenen han också. Detta var hans första framförande och säkert blir det många fler.

I övrigt har de en härlig verksamhet med alla åldrar. Från pensionärer som steppade till de riktigt små. Ja till och med en mamma barngrupp.

Blev faktiskt riktigt sugen på att lära mig steppa. Såvida jag med min otur och dåliga balans inte ramlar omkull. Men det var så fint upplagt för äldre med ett lungt och stillsamt tempo.

Ha en skön helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS