Blogg fyra

Tisdag 23 Maj 2017

Efter en ytterligare en stökig natt med oro, diarre och illamående så sätter jag på TV;n och får en chock igen. Manchester den här gången. När ska det ta slut? Vad är det för fel på människan som kan utföra ett sådant niddåd där barn och oskyldiga människor får sätta livet till med honom själv vilket jag anser vara fegt. Att på detta sätt slippa stå till svars för sina hemska gärningar till gagn för en gud som inte delar hans uppfattning.

Det gör så ont att detta fortgår utan att vi totalt kan stå emot det onda.Lider med de anhöriga som söker efter de sina.

I detta avseende så är mina problem ganska små men för informations skull så ska de inom en månad kapa mitt lillfingers topp. Det kan ske innan om det blir återbud. Det känns inte så kul om det ska fortsätta en månad till men jag får hoppas på det bästa. Illamåendet beror på penicillinet men ändå måste jag fortsätta med det till ingreppet är gjort. Nytt bandage ska jag under tiden själv se till att få på vårdcentralen. Sjukgymnastiken vet jag inte hur det blir med. Jag riskerar att få ett stelet finger men har inte fått någon ny kallelse.

Men vad är väl ett litet finger då hela världen lever i oro.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS