Blogg fyra

Måndag 12 Juni 2017

Enligt min journal som man numer kan läsa på mina vårdkontakter så är jag åderförkalkad.

  - Är det inte jag sagt hela tiden, sa maken.

 Ja, ska man tänka på hur förvirrad jag kan vara så kan det nog vara sant men grejen är att jag plötsligt fått veta att min nya diagnos är ateroskleros. Det har ingen sagt till mig. Eftersom jag ville veta mer om vad detta är så googlade jag förstås. Hujedamig! Enligt alla träffar på ordet så löper jag stor risk att vara i risksonen för hjärtinfarkt eller stroke men så läser jag en anteckning till journalen. Perifer kompensation! Bara att googla igen då. Det betyder tydligen att det inte är någon fara för hjärtat. Phu, det var ju tur men å andra sidan..hur kan doktorn veta det då jag inte undersöktes, inte intervjuades eller ens informerades om sjukdomen. Förstår ingenting! Är det en diagnos som stått länge i min journal?Jag sökte ju för min Raynauds Syndrom.

Kanske är det bara att ändra livsföring och fixa det själv. Det är ju så många som har högt blodtryck och förhöjd kolesterol men man blir fundersam då man inte blivit informerad om vad som gäller i mitt fall. Det verkar vara så nu för tiden att man själv får söka svaren om sin hälsa på google. Varför!

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS