Blogg fyra

Onsdag 14 Juni 2017

Mitt älskade barnbarn Charlie snart sju år var med mig till syster i dag då jag skulle få mitt lillfinger omlagt i väntan på operation. Där var en ny syster som frågade vad som hade hänt.

  - Hon fastnade i gardinstången, sa han så snusförnuftigt medan han ömt stod och strök på mitt finger.

Sanningen var ju ett gardinfäste men det spelar ju ingen roll då han var så öm mot sin gamla farmor.

Sedan frågade syster vad han skulle göra på sommarlovet.

  - Jag ska till Hollywood, till pappa. Han är hos Max Martin. Vilket var alldeles sant.

  - Va sa du?

Syster såg väldigt överraskad ut och började fråga hur det kunde komma sig och vi förklarade tillsammans hur pappa jobbade.

  - Vad kul! Det skulle jag också vilja fortsatte syster och ville veta mer för det är ju inte särskilt vanligt att en så ung människa stiger in och meddelar att han ska till Hollywood på sommarlovet. Ska du också bli en stjärna?

  - Det vet jag inte sa han ödmjukt och intresserade sig för systers arbete medan han undrade om hon hade barn och ville veta mer om dem.

Ja, alltså den ungen kan jag inte låta bli att älska. Hemma igen så ringde telefonen och han svarade i min laptop medan jag jagade efter min mobil.

  - Hej, jag är doktor och ringer från läkargruppen.

  - Hej, sa Charlie.

Då tog jag över innan han drog historien om gardinstången igen. Men vad jag älskar den ungen som är så mån om sin farmor. Han talar hela tiden om för mig att jag ska hålla den onda handen stilla mot mitt bröst för det har syster sagt.

Nu har jag äntligen fått en tid på operation för min fingertopp och det kommer att ske den 22 Juni och Charlie är så glad för att jag kommer att få bedövning och inte kommer att känna ett endaste dugg.

Love you Charlie. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS