Blogg fyra

Fredag 16 Juni 2017

Finns det sparade mynt i bössorna hemma som snart utgår och blir ogiltiga? I så fall ska de bytas ut före 30 Juni meddelar Riksbanken. Samma sak med äldre sedlar. Vi har mynt men det visade sig vara svårt att bli av med. Bankerna vill inte ha dem och helst inte butikerna heller.

Vi for till Riksbankshuset men där var det stängt. Då återstod Forex även om de tar 15% i avgift som tack för hjälpen. Synd då det handlade om barnbarnets pengar men okey..vi for till det kontoret som finns i Mariebergs galleria men de tog inte emot slantar utan rekommenderade kontoret i city.

Där var en kö som inte tillät fler besökare men skam den som ger sig. Nytt försök i morgon.

Tycker nog att det är lite dåligt att inga banker vill hjälpa till då det enligt Riksbanken ska bli utbyte av gamla pengar.

Ha en trevlig helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS