Blogg fyra

Tisdag 20 Juni 2017

Ja, så sitter man här och räknar ner dagarna för på torsdag ska de knipsa lilla Vicke Vires fingertopp som är svart av nekros. Så klart är det skönt att det äntligen blir av även om det samtidigt känns aningen olustigt. Jag får ju trots allt vara glad över att det bara är toppen som ska bort. Doktorn sa att sedan kommer jag inte att kunna måla den nageln men se det gör mig alldeles detsamma. Dessutom ska det bli bra att slippa det tjocka bandaget som är i vägen då jag ska klia mig i örat för av någon underlig anledning så hamnar fel finger där.

Nu har jag ju en sådan tur att ha så underbara grannar som ska ta hand om mig i morgon för att jag ska få tänka på lite annat. Tack Maritha och Maggan för att ni finns. Jag blir alldeles varm inombords över er omtänksamhet.

Nu ska jag alldeles strax ta tillfälligt farväl av min älskade Charlie med familj som reser till Los Angeles i morgon. Önskar dem allt gott och väntar på dem då de återkommer.

Ha nu en skön tisdag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS