Blogg fyra

Tisdag 20 Juni 2017

Ja, så sitter man här och räknar ner dagarna för på torsdag ska de knipsa lilla Vicke Vires fingertopp som är svart av nekros. Så klart är det skönt att det äntligen blir av även om det samtidigt känns aningen olustigt. Jag får ju trots allt vara glad över att det bara är toppen som ska bort. Doktorn sa att sedan kommer jag inte att kunna måla den nageln men se det gör mig alldeles detsamma. Dessutom ska det bli bra att slippa det tjocka bandaget som är i vägen då jag ska klia mig i örat för av någon underlig anledning så hamnar fel finger där.

Nu har jag ju en sådan tur att ha så underbara grannar som ska ta hand om mig i morgon för att jag ska få tänka på lite annat. Tack Maritha och Maggan för att ni finns. Jag blir alldeles varm inombords över er omtänksamhet.

Nu ska jag alldeles strax ta tillfälligt farväl av min älskade Charlie med familj som reser till Los Angeles i morgon. Önskar dem allt gott och väntar på dem då de återkommer.

Ha nu en skön tisdag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS