Blogg fyra

Måndag 26 juni 2017

Jag har fått ett mail från Jeff Chandler. Han vill använda min blogg till att varna alla lånesökare via nätet för det finns spam överallt. Ja Jeff jag håller verkligen med dig. Själv öppnar jag aldrig dessa eviga mail utan tar bort dem direkt. Det finns så mycket oseriöst inom sociala media att man alltid får tänka både en och flera gånger innan man klickar på den bifogade länken. Tack Jeff för att du uppmärksammar detta eviga problem inom datavärlden.

Har idag varit i city och studerat lite av open art. Det som ska vara så väldigt bra för vår stad som får besök från hela Europa för konstens skull. Måste säga att det känns underligt för vad får de se?

En jättehög med stolar, drickabackar formade till en orm, en blå gata och tillika tunnel, upp och nervända svarta plasthinkar fästa på en ställning av tre brädor, en jättemobil med något som såg ut som TV-antenner, Något som liknade en bikupa på en flotte i ån, sopcontainers på teaterplan.

En sak gillade jag ändå. Det var två grabbar i guld som metade i det svarta vattnet.

Dettta var vad jag hann se innan regnet överföll. Förstår ingenting men jag är heller ingen konstnär.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS