Blogg fyra

Måndag 26 juni 2017

Jag har fått ett mail från Jeff Chandler. Han vill använda min blogg till att varna alla lånesökare via nätet för det finns spam överallt. Ja Jeff jag håller verkligen med dig. Själv öppnar jag aldrig dessa eviga mail utan tar bort dem direkt. Det finns så mycket oseriöst inom sociala media att man alltid får tänka både en och flera gånger innan man klickar på den bifogade länken. Tack Jeff för att du uppmärksammar detta eviga problem inom datavärlden.

Har idag varit i city och studerat lite av open art. Det som ska vara så väldigt bra för vår stad som får besök från hela Europa för konstens skull. Måste säga att det känns underligt för vad får de se?

En jättehög med stolar, drickabackar formade till en orm, en blå gata och tillika tunnel, upp och nervända svarta plasthinkar fästa på en ställning av tre brädor, en jättemobil med något som såg ut som TV-antenner, Något som liknade en bikupa på en flotte i ån, sopcontainers på teaterplan.

En sak gillade jag ändå. Det var två grabbar i guld som metade i det svarta vattnet.

Dettta var vad jag hann se innan regnet överföll. Förstår ingenting men jag är heller ingen konstnär.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS