Blogg fyra

Onsdag 28 Juni 2017

Vilken underbar dag det har varit med idel solsken och blå himmel. Trots värk i min lilla fingerstump så har jag njutit i solen för nu kan det ju bara bli bättre trots allt.

Har konstaterat att vi har det så himla bra ändå så som man kan ha då man är pensionär. Tänk bara att kunna sitta i solen med ett glas öl en helt vanlig onsdag. Vår trädgård ligger i sommarskrud och allt är ljuvligt.

Inget kan störa friden inte ens hotet om kommande bostadsproduktion runt om vår tomt för vi tar vara på idyllen så länge vi får precis som våra underbara grannar. Visst kan jag förstå att bygge behövs men är ändå tacksam över att det dröjer några år till. Man ska ju inte vara en bakåtsträvare men måste nog erkänna att det är jag nog ändå. Här lever vi nära naturen tillsammans med alla som promenerar, cyklar, åker rullskidor och joggar och vi njuter alla av djurlivet och naturen året om.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS