Blogg fyra

Onsdag 28 Juni 2017

Vilken underbar dag det har varit med idel solsken och blå himmel. Trots värk i min lilla fingerstump så har jag njutit i solen för nu kan det ju bara bli bättre trots allt.

Har konstaterat att vi har det så himla bra ändå så som man kan ha då man är pensionär. Tänk bara att kunna sitta i solen med ett glas öl en helt vanlig onsdag. Vår trädgård ligger i sommarskrud och allt är ljuvligt.

Inget kan störa friden inte ens hotet om kommande bostadsproduktion runt om vår tomt för vi tar vara på idyllen så länge vi får precis som våra underbara grannar. Visst kan jag förstå att bygge behövs men är ändå tacksam över att det dröjer några år till. Man ska ju inte vara en bakåtsträvare men måste nog erkänna att det är jag nog ändå. Här lever vi nära naturen tillsammans med alla som promenerar, cyklar, åker rullskidor och joggar och vi njuter alla av djurlivet och naturen året om.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS