Blogg fyra

Söndag 2 Juli 2017

Jag har haft en underbar födelsedag med släkt och vänner och lyckligt lottad slår jag mig ner framför TV-n. Som vanligt är det elände på nyheterna. Den här gången är de unga ynkliga män som våldfört sig på flickor under musikfestivaler.

En sak kan jag dock fundera på. Hur kan det gå till att genomföra ett samlag mitt i en hop av människor utan att offret kan locka uppmärksamheten från dessa för att få hjälp? Även om de är mitt uppe i musiken och skrik inte hörs så borde man väl kunna rycka tag i närmaste från båda håll och begära hjälp.

Dessutom krävs det väl att könsorganen släpps fria utan att någon ser det. Förstår inte detta.

Kanske är det så att töserna blir så chockade att de inte kommer sig för att ropa på hjälp eller så hålls de fast men då återstår fortfarande ovanstående.

Hur som helst så är det ett förfärligt och ynkligt beteende av gärningsmännen. Vilka är de? Får de något straff? Så här gör man inte.

Trevlig söndag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS