Blogg fyra

Tisdag 4 Juli 2017

I dag får min son med familj uppleva USA:s nationaldag vilket verkar vara intressant. Tydligen ska det bli grillfest och fyrverkerier. Själv sitter jag här med en grymt värkande lillfingerstump. Känner mig så larvig och fånig som inte tål medicinerna de så frikostigt skriver ut åt mig. Den sista skulle dämpa nervtrådarna men ger mig en ond hals, svällande tunga med blåsor och en ångest som inte är att leka med. Då jag läser biverkningarna blir jag rädd. Där står bla att man kan bli så deprimerad att man vill ta livet av sig. Så kan vi inte ha det. Just nu är det att välja mellan pest eller kolera men jag ska ta bort stygnen på torsdag så då hoppas jag de får ordning på detta.

Egentligen skäms jag över mitt gnäll då jag ser barnen på TV-skärmen och deras ögon som går rakt in i mitt hjärta för att se barn lida är det svåraste jag har. Dessa ungar i världen har rätt att få må bra liksom våra egna här i Sverige. Även i vår så kallade välfärd far ungarna illa då de lever i familjer som inte fungerar på grund av droger och annat, ungdomar mår dåligt av pressen på sociala medier, anorexia och bonus familjer. Så dåligt att de skär sig och väljer döden i stället för att leva.

Dessa har jag skrivit om och ska ha en föreläsning i Kramfors där jag, tillsammans mot droger och ABF ska försöka dra igång cirklar med syftet att stärka de vuxna i föreningslivet att våga bry sig.

Det känns bra att aktivt få göra något.

Ha det bra!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS