Blogg fyra

Torsdag 6 Juli 2017

Gör som Hjalmar! Behåll strumporna på i sandalerna! Det säger Ribbing är vett och etikett för annars så kommer tåbiran att fastna i lädret och osa illa lång väg för att störa människor omkring dig.Alltså är det helt försvarbart.

Då undrar jag vem som bestämmer vad jag får eller inte får? Tycker nog att det istället handlar om artighet och vanligt sunt förnuft än etikett. Om man ska gå in i en affär så känns det fullt naturligt att av hänsyn till hygienen klä på sig över bikinin eller badbyxorna. Samma sak vid restaurangbesök även om den råkar ligga vid badstranden.

Stolt vandrar jag omkring med strumpor i sandalerna eftersom jag är frusen om tårna och de får gärna vara röda också oavsett vad andra tycker att jag ska göra.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS