Blogg fyra

Torsdag 20 Juli 2017

Telia ska säga upp 850 personer! Stackars mäniskor som nu blir utan jobb både utomlands och i vårt Sverige där de drabbade blir 600.

Kanske kan de flytta till min älskade stad Örebro. Här säger de som bestämmer att det kommer att bli hur många arbeten som helst och bostadsproduktionen slår rekord. Vår stad kommer att bli en metropol med massor av bra cykelvägar. Ja, man kan cykla ända till akuten så om man drabbas av blödande magsår så tar man och trampar iväg. Smidigt och lätt tycker de styrande och gräver upp varenda gata samtidigt. Skitbra? Nej det tycker inte jag.

Ingen vet om prognosen de satt stämmer vad gäller kommande arbetstillfällen kontra behovet av nya bostäder. Bara att de behövs och att alla de studerande vid univrsitetet kommer att stanna kvar i vår stad och bilda familj. En smart uträkning eller hur?

Därför kan jag rikta en hälsning till er alla i Telia och säga välkomna hit. Bostad kan vi erbjuda, det finns i överflöd men jobb blir värre såvida de inte trollar med knäna.

Kramis!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS