Blogg fyra

Fredag 4 augusti 2017

I dag har det varit en svart dag men på samma gång var den vacker.Tog farväl av en i mitt fall en högt älskad morbror. En man som betytt så mycket för mig  under hela mitt liv. Tillsammans med sin underbara fru har han alltid funnits till och lärt mig så mycket gott i livet Han var tryggheten och nu är han borta efter lång tids sjukdom. Hans familj och jag söker tröst i varandra och det ska så förbli.Det finns så mycket kärlek oss emellan att den aldrig tar slut.

Snart ska vi ses igen och då under lite lättsammare former där vi kan minnas och kanske gråta tillsammans för skillnaden mellan skratt och gråt i sådana här fall är ju minimal.

Jag vet i alla fall att jag fullkomligt älskar min släkt och de känns som min familj vilket jag fick bekräftat i dag. Tack älskade ni! Såå fina ni är!

Ville säga allt detta i dag men min medicin för värken i lilla Vicke Vire hindrade mig. Den ger mig både darrningar och tokig talförmåga.

Ha det bra alla ni som följer mig på denna blogg.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS