Blogg fyra

Tisdag 8 Augusti 2017

En händelserik dag är till ända. Först hände det att vårt bokföringsprogram bara försvann och fråga mig inte hur för det begriper ingen. Inte ens supporten. Det är minsann inte lätt att via en telefon försöka förklara allt man har gjort. Nu är det ändå åtgärdat tack vare denna fantastiska duktiga kvinna. Det måste ha varit förskräckligt tålamodsprövande att fråga mig om händelseförloppet för jag kunde ju ibland inte svara annat än umm jaha.

Sedan fick jag samtal från Kramfors som nu trycker upp min affisch inför mitt besök nästa vecka.

Efter det kom mysiga släkten på besök tillsammans med Dennis och Robin och vår egen Charlie. Det var mysigt men min medicinering pga värken i min lilla Vicke Vire gör mig både darrig och frustrerad. Jag hoppas och tror att de förstod att det egentligen inte var mitt gamla jag som tog emot dem. Ska trappa ner med denna nu för jag vill inte gå omkring som en Zombie.Härom kvällen skulle jag ta bort ringsignalen på min mobil och ringde senare från min bostadstelefon till den för att kolla om den gav signal. Glömde dock att stänga av samtalsknappen vilket gjorde att det ringde ihärdigt på bostadstelefonen. Irriterat svarade jag:

  - Hallå, vem där?

Ingen svarade i andra änden utom jag själv. Det var ju jag som ringde. Så knasig håller jag på att bli. Ska sluta nu med dessa piller.

 

Sist i kväll kom våra kära vänner och vi talade om vår stundande resa. Det var också mycket trevligt.

Kram på er alla!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS