Blogg fyra

Onsdag 16 aug 2017

Hej på er!

I moorgon bär det iväg till Kramfors för en insats till förmån för Maskrosbarnen, de som i ungdomen svälter sig i anorexia samt de som vill skada sig själva för att lindra ångesten och oron de bär inom sig.

Jag är inbjuden av Tillsammans mot droger och ABF för att berätta om mina böcker i ämnet och tända intresset för cirklar bland föreningar och vuxna.

Detta ligger mig så varmt i hjärtat och bara tanken på att de far illa gör så ont i hjärtat.

Om jag bara kan bidra genom mina beställda böcker av TMD för att sprida engagemang  och kunskap i dessa ungars vardag. Vi vuxna kan finnas till som kompliment för det som de inte kan få.

Själva gömmer de problemen pga skam och en strävan att skydda sin familj. Tar hand om den så gått det går. De behöver stöd.

Vad betr anorexi och de som skadar sig så behöver det inte nödvändighetsvis bero på dåliga hemförhållanden utan idealen, nätmobbning eller skilsmässor där bonusfamiljer träder in i livet 

Här kan föreningar spela en viktig roll.

Kommer nu inte att blogga före fredag men då ska jag berätta hur det gick.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS