Blogg fyra

Fredag 18 august

Nu är jag åter hemma efter en givande tripp till Kramfors. Hoppas nu att min föreläsning om maskrosbarn och ungdomar som svälter sig eller skadar sig själva ger responsen av studiecirklar i ABF:s regi. Ju fler vuxna som engagerar sig så blir det desto bättre. Stödjande vuxna som kan ge trygghet är vad våra ungar behöver.

Hörde där efter min föreläsning att en asylsökande vilka tas väl om hand av ABF i Kramfors uttryckte sig efter en tid i vårt land. Han menade att vår vilja att ta hand om flyktingar  är väldigt stor men vi glömmer bort var tredje unge som är ett så kallat maskrosbarn. Heder åt den killen som redan genomskådat vår välvilja att hjälpa. Sådana vill vi ha fler av, ja alla vuxna som vill engagera sig.

För övrigt blev jag visad runt av den trevlige Christer på ABF. Jag fick vandra samma väg som demonstrationståget 1931 som blev attackerade av militären och fem människor dödades varav en kvinna som stog och såg på. Tänk att man kände händelsen ända in i märgen.

Sedan såg vi Höga Kusten bron. Vackert är bara förnamnet.

Ha nu en trevlig helg!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS