Blogg fyra

Måndag 21 Augusti 2017

Då är det dags igen för ungdomarnas stora chans i IDOL. Själv vill jag inte se på hur den där Kirsti som de åter har släppt in förolämpar de som inte når deras belåtenhet. Fattar inte hur man kan såra så. Att så hårt och katastrofalt krossa deras drömmar är inte okey för mig.

Så klart kan inte alla klassa in sig och många tror kanske lite för mycket om sin egen förmåga men detta är bara för mycket.

Antagligen ska det vara så för att få de människor som insuper deras olycka att titta. Hur har det blivit? Förnedrings-TV tycker inte jag passar i Sverige där vi annars vill måna om varandra.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS