Blogg fyra

onsdag 23 augusti 2017

Det är för otäckt då verkligheten överträffar dikten för så är det då man följer nyheterna där man berättar om mord, rån, överfall och våldtäkter.

I ubåtsfallet räckte det tydligen inte att mörda utan styckning av både huvud, armar och ben var nödvändigt. Värre än den värsta rysare som dessutom visas varje dag i alla kanaler. Våra barn växer upp med allt detta och frågan är hur de blir påverkade av detta som tillhör vardagen och till sist inte väcker några reaktioner.

Det är pang pang och blod i varenda film ja till och med i en del barnprogram. Favoritleksaken är ett gevär. Hur har det blivit så här? Har det förekommit tidigare?

Ja, faktiskt. På 60-talet var det vilda västern och bröderna Cartwright och varenda grabb lekte och sköt med sina leksakspistoler både på indianer och vita men de levde även med kulspel och andra nöjen.

Otäckt är namnet ändå för det som händer idag.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS