Blogg fyra

Fredag 25 Augusti 2017

Drevet är åter igång men denna gång handlar det inte om massmedias jakt på skandaler och sensationer utan om moderaternas interna jakt på att få bort nuvarande partiledare.

Jag är inte deras medlem och jag känner inte Anna Kindberg Batra och har aldrig tänkt på att hon skulle vara stel eller ha fel åsikter. Var det möjligen då hon som som så många andra svenskar som en gång valt in SD i riksdagen ansåg att det var fel att frysa ut i stället för att föra en dialog precis som alla andra partier, Jag är heller ingen väljare av detta parti men de är en gång valda av Sveriges befolkning och bästa sättet att möta deras politik är att lyssna och svara mot det som anses fel. Att vägra diskussioner skapar bara motsatsen hos väljarna.

Så här verkar det vara i detta land. Man startar en pakt för att avsätta en ledare som inte passar oavsett om det är en fotbollstränare eller partiledare. Ibland känns det rätt och ibland fel särskilt då man angriper personen i fråga. Bedrägeri eller misskötsel är en helt annan sak. Då ska de åtalas.

Trevlig helg 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS