Blogg fyra

Tisdag 5 September 2017

I dag bryr jag mig ett endaste dugg om nyheterna på TV för vi har gravsatt askan efter min kära morbror tillsammans med hans närmaste familj vilken jag sätter så stort värde på att få tillhöra.

Visst är det så sorgset och så tragiskt att mista en människa som betytt så mycket för oss alla.

Jan-Erik har alltid varit en klippa för mig sedan jag var riktigt liten till nu och han satte alltid sin familj i förrummet och jag har alltid känt att jag tilhört den.

Redan som barn tog han och hans underbara senare fru med mig på bilutflykter och annat. Brukar säga att jag var som ett plåster på dem som då var nykära. Att de kanske ville vara för sig själva kom aldrig till mitt medvetande. Jag gillade så mycket. De ställde alltid upp för mig och min familj och jag kan inte nog tacka för det.

Därför är saknaden så stor men jag brukar tala med honom och finner tröst i våra samtal.

Vid hans gravvård talade vi om alla minnen tillsammans med honom och sorgen kunde på det viset lämna oss för en stund. Han kommer för alltid att finnas i vårt hjärta som den underbara fina make, morbror, pappa, farfar och morfar samt bror samt svärfar han var.

Nu får vi njuta av hans fina familj som minsann inte går av för hackor. Finare familj finns inte att få.

Visst gör det ont då knoppar brister men så småningom minns vi de underbara minnena och kan le. Hans barnbarn är helt underbara. Hoppas på mången fin samvaro i fortsättningen.

Minnen efter en älskad make, morbror, pappa, farfar, morfar, bror, svärfar och bror gör gott och vi kommer att träöffas med en härlig samvaro i fortsättningen precis i hans anda.

Ha en skön kväll!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS