Blogg fyra

Lördag 9 September 2017

Jag är en riktig gnällspik! Det insåg jag under ett samtal men en mycket klok och kär arbetskamrat från förr. Vi diskuterade om gatuarbeten i vår stad som besvärar oss i varje gathörn och gör att vi inte kommer fram någonstans utan ger bilköer som ideligen stoppar oss. De har byggt cykelbanor som leder oss ända till akuten säger ledningen. Om man nu kan trampa dit med ett blödande magsår?

  - Men vad vi gnäller, sa hon till sist. Här har vi inga jordbävningar, orkaner eller krig. Vi har social välfärd och mår i stort bra-Barnen får gå på dagis och i skolan och vi har sjukvårdsförsäkring. VAD GNÄLLER VI FÖR? Visst står vi ut med lite orosmoment i tillvaron?

Ja, naturligtvis hsr hon rätt som alltid även då vi jobbade ihop.Nu ska jag försöka att tänka ännu mer positivt och sluta att gnälla. 

Mitt lillfinger till exempel som ännu gör mig illa men det kunde vara värre. Det kunde vara hela armen.

Trevlig lördag och njut av den!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS