Blogg fyra

Söndag 17 September 2017

 Vad är det för fel på människan? I första hand tänker jag på de män som bedriver otukt med oskyldiga barn Om och om igen får vi läsa om dem och andra våldtagare.

Det senaste är en vuxen man som sökt kontakt med en vad han trodde var en 14-åring. Bara sajten är mer än obehaglig med titeln "Sugarbabys". Den ska föreställa en plats där äldre herrar kan få någon kvinna att skämma bort mot lite sällskap. Morsning, finns det någon som inte tror att det handlar om prostitution. Dessutom är den äcklig vilket som. 

Vad är det för reptilgubbar som kan känna glädje i att "ta oskulder" som de uttrycker sig. Är det en sjukdom?  Det är ju helt sjukt att bara komma på tanken att vanära oskyldiga barn på detta sätt istället för att kunna njuta av dem för deras charm och vara ett vuxet föredöme.

Håll era barn ifrån dessa sajter om ni kan. Vet ju att det är svårt att kolla var de är i datavärlden men det kan hjälpa att tala om detta problem och visa sig intresserad.

Pengar kan ju locka då nyfikenheten tar över utan att ungarna förstår och vet vad det egentligen handlar om.

Trevlig Söndag!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS