Blogg fyra

Tisdag 19 September 2017

Vad är det för värld vi lever i? Här i Sverige betalar man med lagens hjälp hela 14 miljoner till ett boende för en man och hans tre hustrur samt alla barn som tillverkas eftr hand. någon uttryckte i TV att de nu är över 20 personer och behövde därför tre stycken lägenheter.

Det var enligt lag för han hade skaffat alla tre i sitt hemland. För mig känns det väldigt konstigt.Tror dessutom inte att det räcker med de slantarna för jag antar att det tillkommer hyror och andra bidrag till mannen i fråga. Det vore en dröm om jag har fel och mannen själv kunde stå för sina kostnader men det talade de inte om.

En annan sak är sociala medier och datanätet. Jag råkade falla för frestelsen attt svara på ett mail om Bitcoin. Man skulle bara betala 250 euro så skulle det öka mitt konto varje dag. Förstod snart att så enkelt kan det inte vara utan att man förlorar till slut. Därför gick jag snabbt ur deras hemsida men dessvärre så hade jag fyllt i namn för att komma vidare och få veta mer.

Jag gick snabbt ur och bad dem att ubscrive me. Alltså ta bort mig från listan. Ändå så ringer de varje dag och pratar på knagglig engelska och tar ingen som helst hänsyn till att jag meddelar mit ointresse och vill inte ha kontakt med dom. Så vad ni gör så fall aldrig för frestelsen att veta mera. Det är mycket sällan som man får något så lätt. 

Ha nu en trevlig tisdag!

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS