Blogg fyra

Torsdag 21 september 2017

Regeringen slår nu till med kraftigt valfläsk då de bjuder vår budget på en hel del godbitar.Barnfamiljerna får ett rejält tillskott i barnbidraget men får i gengäld dyrare bensin/diesel kostnader men skaffar de en miljövänlig bil kan de få bidrag till det med.

Våra äldre ska få mindre i skatt och det ska satsas på äldreboende vilket gläder mig om de också ger personal mera tid åt de gamla, alltså aktiviteter, kaffe stunder med mera. Många äldre har suttit ensamma och isolerade allt för länge. De har till och med ramlat eller fått stanna kvar i sina sängar då ingen sett till dem mer än de måste.

Det blir dyrare att resa då flygskatten höjs men vad har man att klaga på då det människor i världen lider av jordbävningar, orkaner, svält och alla orsaker som går att finna.

Vården ska få mer i ekonomin vilket gläder alla.

Kungen ska få högre apanage vilket man kan fundera på en stund, Penningen höjs å det värsta men hovet meddelar att hälften går till underhåll och löner till alla kungliga slott i landet. Nåja, han gör väl sitt jobb men höga apanage har han ju redan innan, Annars gillar jag både honom och hans familj som ju är väldigt folkliga.

Ha nu en trevlig torsdagkväll!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS