Blogg fyra

Lördag 23 September 2017

Det är kaos i världen så brist på ämnen att skriva om existerar ju inte. Ändå vill jag inte för det är ju bara hemskt med alla naturkatastrofer, bomber och granater samt två galningar som kastar ut elakheter till varandra. Släpp av dem på en öde ö så de kan slåsss där då slipper vi få rapporter om krig.

Nej, idag vill jag skriva om något trevligt. nämnligen att jag nyss läste en väderrapport och den säger att vi ska få sommaren åter med upp till 20 grader. Det ni! Vilken Brittsommar att njuta av!

För övrigt så verkar ålderssymptomen uppträda mer och mer. Förvirrad har jag ju alltid varit men nu undrar jag om jag håller på att bli helt tokig.

Gårdagens jeans som jag lagt på golvet vid min säng fanns inte där och jag letade . Mystiken var allt för stor. Hade jag gått byxlös igår? Sökte i mitt minne men där fanns ingenting, Det var tomt!

Till slut fann jag dem. De låg i tvättstugan. Det kunde ha varit värre, det kunde ha varit så att jag gått utan byxor. Hujedamig! Plötsligt mindes jag att jag själv lagt dem där.

Det ska faan bli gammal! 

Önskar er en trevlig kväll! Det ska vi ha hos min kära bror och svägerska. Får väl se om jag glömt något där i morgon.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS