Blogg fyra

Fredag 29 September 2017

I morse hörde jag ett nytt ord som tidigare gått mig alldeles förbi. Nämnligen att vänster-extremister kommer till Göteborg för att protestera mot högerextremister som tydligen tillåts i demokratins namn att paradera genom stan. De är tydligen nazister och bara det ordet borde göra att normalt folk skulle sätta i halsen efter allt hemskt som hänt i historien.Att de över huvud taget inte tror på vad som verkligen hänt under 40-talet och att de annammar samma tänkesätt gör mig rädd. Samtidigt så undrar jag över de motsatta, alltså de till vänster. Är de också våldsbenägna och vallfärdar till vårt Vackra Göteborg för att ta till våld? Då är ju de samma gelikar hur mycket man än önskar att som den välomskrivna damen en gång gjorde. Hon slog till en av dem med handväskan. Skitungarna ska fostras var hennes paroll och det kan ligga något i det för det är antagligen vilsna unga män det handlar om. Men någon vänster extremism har jag aldrig tidigare hört. Tror inte att man löser våld med våld.Istället trappas det upp till ett oönskat format. Varför inte förbjuda parader med människofientligt innehåll och likaså demonstranter.

Tycker att vi borde vara tillräckligt upplysta i dag än att göra upp i slagsmål. Allt kan debatteras även deras inställning hur hemsk den än är. Möt dom, ställ dem mot väggen i en fredlig debatt.Är ganska säker på att nasisterna förlorar.

Trevlig Helg!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS