Blogg fyra

Lördag 14 oktober 2017

Det ä synd om våra poliser som i sin verksamhet ska skydda oss invånare men blir bespottade, får stenar kastade mot sig och till och med olika former av smällare.

Det är så illa att de nu behöver starkare hörselskydd för att skyddda öronen från oljudet från faran de ständigt utsätts för.

Se bara på de där maskerade sakerna i Göteborg som förmodligen inte tillhörde de motdemonstranter som samlats för att protestera mot nasism. Vad jag skulle önska att poliserna kunde omringa dessa förövare, avmaskera dem inför massmedia och visa vilka de är.

Kanhända vill de bara bråka och finner ett utmärkt tillfälle i detta då fredliga människor vill säga sin mening mot nasisternas otäcka inställning till människor. 

Låt polisen ta dem tillsammans med de i detta fall bråkiga nasisterna och visa världen vilka de är. Då kanske det inte är lika kul nästa gång.

Våra poliser gör ett fantastiskt jobb för oss och är värda all respekt.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS