Blogg fyra

Lördag 14 oktober 2017

Det ä synd om våra poliser som i sin verksamhet ska skydda oss invånare men blir bespottade, får stenar kastade mot sig och till och med olika former av smällare.

Det är så illa att de nu behöver starkare hörselskydd för att skyddda öronen från oljudet från faran de ständigt utsätts för.

Se bara på de där maskerade sakerna i Göteborg som förmodligen inte tillhörde de motdemonstranter som samlats för att protestera mot nasism. Vad jag skulle önska att poliserna kunde omringa dessa förövare, avmaskera dem inför massmedia och visa vilka de är.

Kanhända vill de bara bråka och finner ett utmärkt tillfälle i detta då fredliga människor vill säga sin mening mot nasisternas otäcka inställning till människor. 

Låt polisen ta dem tillsammans med de i detta fall bråkiga nasisterna och visa världen vilka de är. Då kanske det inte är lika kul nästa gång.

Våra poliser gör ett fantastiskt jobb för oss och är värda all respekt.

Kram på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS