Blogg fyra

Måndag 16 oktober 2017

I kväll tar programmet Kalla Fakta upp ett ämne som jag retat mig på länge men ingen har protesterat inför överheten och Svea Rikes Vattenlag.

Jag finner det förfärligt orättvist att villaägare som har kostat på stora pengar genom djupborrning och avlopp som fungerar måste tvingas betala hundratusentals kronor för att få ett kommunalt sådant och det är ändå bara till tomtgränsen, sedan får man själv stå för kostnaden för resten som kommunen ger blanka attan i.

I normala fall behöver man inte stå för kostnaden av något som man tvingas till. Man kunde åtminstone få ekonomisk hjälp.

Många äldre som ännu bor kvar i sina villor har inte den stora summan sparad utan får skuldsätta sig och ta lån på gamla dagar.

Dags att ändra på lagen. Den som köper huset efter dom kan väl få bestämma om de vill ta den kostnaden. Alltså frivilligt.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS