Blogg fyra

Onsdag 18 oktober 2017

Dom tar mig för sexet sa Laila Westersund en gång för mycket längesedan. Försöker att minnas hur det var på den tiden vad gäller tafsande som numera äntligen räknas som sexuella trakasserier. Detta har våra grotttmänniskor till män hållit på med under alla generationer. Möjligen är det nedärvt? På stenåldern  gällde det att ha så många sexpartners som möjligt men tyvärr älskade gubbar, så är det inte idag. Ni har inte hängt med för fem öre.

Ja, på ett sätt kan jag förstå at situattionen beror till viss del på oss själva som inte sagt ifrån med skärpa, å andra sidan så gör vi det nu och reaktionen blir att de inte förstår ett endaste dugg.Men det nedärvda är att vi bara ska hålla tyst.

För mig känns det som om debatten ibland blir hysteri av någon anledning. Vad jag menar är att kärleksförklaringar genom smek av maken efter 40 års äktenskap inte kan räknas till tafs vilket många i appen Metom vill ha det till. Om det kallas för tafs, hur ska vi då förklara det för våra män utan att kränka dem? 

Samma sak med de unga tjejer som blivit antastade Vilket är hemskt Och inte ska ske men det känns som om det ibland kan räcka med att en herre kommer åt en axel i trängseln.

 De som medvetet begår sexuella brott vill jag ska straffas så det känns men är det i sanningens namn endast en oavsiktlig vidröring så ka den väl få passera.

Ha det

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS