Blogg fyra

Fredag 27 Oktober 2017

Då jag var ung hade jag inte en tanke på att killars visslande, kommentarer om mitt utseende eller mina ben skulle vara antastande eller sexuellt ofredande. Tvärtom så tog jag det som komplimanger och blev glad. Alla vi tjejer ville ju vara snygga och populära hos killarna. I första hand var det ju liksom för dom som vi klädde upp oss, gjorde fina frisyrer och målade vårt ansikte. Ärligt talat så gjorde vi oss till för killarna och njöt av uppvaktningen som vi i alla fall trodde berodde på ärlighet och inte hade sexuella anspelningar. För egen del så drömde jag om den stora kärleken.

Den andra delen, dvs våldtäkter, tafsande och annat var inte alls lika trevligt. Det förekom då och har inte slutat än. Kvinnor far illa och det måste få ett slut. Kan inte påstå att jag inte upplevt det också liksom så många andra för då ljuger jag men konstigt så minns jag inte de stunderna. Alltså tafsandet inte våldtäkt.

Vad jag där emot minns var en generande historia i vuxen ålder vid ett möte med idel herrar som inte var det minsta elaka utan bara i deras eget tycke roliga.

En av dem berättade som i en parentes att han hade ridning som fritidsintresse och min spontana kommentar var:

  - Vad kul! Jag skulle också vilja rida.

Detta skapade associationer minsann för skrattet tog liksom aldrig slut och då det äntligen avtog så sa en av dom:

  - Ja, vad vill du sa du? Vill du rida?

Och så startade vrålskrattet igen till min rodnande kind.Så kul var det faktiskt inte för mig men de menade inte att vara ofredande. De ville bara skoja.

Nu för tiden har jag både ålder och vishet och kan utan vidare svara och göra det rätt.

Ha det!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS