Blogg fyra

Fredag 10 November 2017

Tänk så bra det är att man själv kan gå in och läsa sina journaler nu på Mina Vårdkontakter.

Eller kanske inte alls. Har nämnligen läst mina senaste och upptäckt saker som de inte berättat för mig. Bara att allt var bra. Orden de använder i journalerna är inte heller lätt att förstå och kan lätt feltolkas.

GERD stod på en och jag hade direkt lust att ringa upp och fråga om han tagit fel på patient för så heter jag ju inte. Det visade sig att min aggresiva reflux som åker upp och ned i matstrupen som en hiss samt krampar då jag äter heter så. Men det sa han inte till mig.

Dysepni stod det också men da sa han inte heller.

Nästa var hjärt och arbetstest. Trodde jag skulle ramla av cykeln men jag klarade det nätt och jämnt. Alla tiders sa doktorn. Inga fel alls.

I journalen stod det att jag inte uppnår full styrka och att pulsen steg snabbt. Där stod också att jag hade M1 i hjärtklaffarna. Vid koll upptäckte jag att det kunde vara blodfetter vilket han inte sa.

Nästa konstaterades det att jag har blåsljud i hjärtat och hör här mjukfallande buk! Det där sista förstår jag inte alls. Kan det vara att fläsket där inne brinner?

Som sagt så är det kanske inte så bra att läsa sina journaler för vore det allvar och inte bara småkrämpor så skulle de väl i alla fall reagera för det. Gastrokopi blir det ändå.

Trevlig fredag på er!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS