Blogg fyra

Lördag 18 November 2017

Sextrakasserier kränker både män och kvinnor även om det är de senare som är i focus och jag kan inte låta bli att tänka på alla de i vårt land som genom religion, underkastelse och heder vandrar omkring gömda bakom slöjor och burkor. De måste gömma sig för att inte få blickar från männen. Det är också kränkning.

Själva vet de kanske inte något annat, eller vågar inte ta av dem av rädsla för sina män och familjer. Några kanske till och med finner tillfredställelse i dem.

Att ändra på det i ett nafs går kanske inte men om en eller två generationer kommer det att vara totalt omodernt och gammalmodigt då de unga fått en annan uppfattning genom skola och samhälle.

Eller så kan vi kanske stödja kvinnorna att visa sina vackra ansikten genom lagstiftning? Det tror vissa politiker. Om de själva önskar det så blir det ju i så fall inte deras fel och de kan inte straffas av man och familj.

Frigiv kvinnan.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS