Blogg fyra

Lördag 16 December 2017

Gör mig nu i ordning för två av årets höjdpunkter nämnligen glöggmingel med familjen samt detta år även Hjalmars föreställning i Brevens Bruk. Ser verkligen fram emot det för jag har inte missat så många av hans revyer.

Vad Peter och Marie Flack gjort för Örebro finns inte ord för. Närkes nationalhelgon är bara början på alla lovord jag skulle vilja ge till dom. Stora och många busslaster harkommit till vår stad tack vare dom. TV har tyvärr inte lyckats ge dem rättvisa för att se dem live slår alla rekord. Man får skratta gott och länge och det med garanti. Hjalmar är närking och jag känner igen mig själv i både tal och skämt men så många andra i Sverige hyser samma uppfattning för de är Sverige också.

Vår kära son och sonhustru tar med oss dit i kväll och det ska verkligen bli kul.

Ha en skön tredje advent.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS