Blogg fyra

Juldagen 25 December 2017

Lugnet och friden sprider sig i hemmets lugna vrå denna dag efter en helmysig julafton med familjen. Jo,Tomten kom till oss också  och spred glädje hos både barn, ungdomar och oss vuxna.

Jag njöt av gemenskapen och värmen medan tankarna förde mig in till de som inte har den möjligheten och de är allt för många.

Det finns ju inte en chans att kunna hjälpa alla barn men man kan ändå göra skillnad medan man skattar sig lycklig över det man har i livet. Det kan man göra genom att skänka en slant till en seriös organisation och välja ett projekt. Som exempel kan jag nämna Plan där 170 kronor ger ett barn ett års skolgång inklusive material. Där finns många andra projekt som hälsa, mat och näring till svältande. Bara att välja. Den här gången valde jag skolgång för bildning är nödvändigt för en framtida välfärd.

I vårt land kan man engagera sig i Bris,Maskrosbarn och kvinnojourer eller bara vara en god granne med civilkurage.

Nu vill jag tacka min familj för gemenskap och värme. Tack för igår och Tack för att ni finns.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

06.07 | 20:22

Hej Linda! Kul att du skriver till mig. Min mailadress är gun@gunfrakt.se
Hälsningar Gun

...
06.07 | 11:49

Hej Gun!
Har du någon mailadress dit jag kan skicka inbjudan till den nystartade FB-gruppen "Litteratur Örebro län: författarnätverk"? Mvh Linda B Ottoson

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
05.10 | 10:20

Min bästa vän i hela mitt liv är en lesbisk, när vi var sjutton, hade vi ett hemligt relationer som strikt emotionellt.
Efter mycket nonsens och 3 år av att inte prata med varandra. Jag är gift (till en man) och hon har fortfarande samma känslor för mig s

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS