Blogg fyra

Onsdag 27 December 2017

Julen är redan över och det känns aningen snopet att det gick så fort. Nu närmar vi oss slutet Men vet ju ändå att det börjar på nytt med ett nytt oprövat år.

Till exempel så har vi fått nya ord igen och ett av dem fick mig till eftertanke.

Vad sägs om döstäda? Nej, det betyder inta att vi ska städa oss till döds utan kanske mer att förbereda inför döden genom att göra sig av med en massa saker i hemmet och ge bort eller arkivera så barnen vet vad de ska slippa eller spara efter din död. Inte så dumt egentligen. Har själv varit inne på tanken. Särskilt då jag tittar in i skåp och lådor och upptäcker hur mycket som finns där. Inte vill jag att min son ska få ta reda på allt. Ska nog bara spara det med affektionsvärde och mitt nyårslöfte ska bli att fota och dokumentera det som jag tycker är värt attt spara. Hur skulle han annars veta och själv kunna ta ställning då den dagen kommer.

Ha det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 16:13

Hjärstablarren kommer jag mycket väl ihåg. Han hade jobb som springschas och åkte runt med varor på en trehjulig flakcykel.

...
30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS