Blogg fyra

31 December 2017

Bönhas..ett ord som jag fann i en insändare av en av Örebros största författare Arne Upling. Har aldrig tidigare hört det så jag blev nyfiken. Det visade sig vara ett epitet från förr som man satte på den som valde ett yrke som han inte hade kompetens/utbildning för. Fett intressant för att härma ungdomarnas språk.

Han menar i sin insändare att vissa i våra myndigheter i Örebro är för ivriga i sitt byggande med sin önskan att staden ska växa och att de gör det utan den kunnighet och kompetens som krävs samt att ett sådant stort projekt måsta ske under längre tid. Därför var de bönhasar.

Eftersom jag inte har en aning om vad de har för utbildning så kan jag inte uttala mig. Det vore både elakt och orättvist men andemeningen i insändaren, den att det går på tok för fort kan jag kanske hålla med om. Varför ska vår stad leda ligan i byggandet som dessutom inte är till för de unga, äldre, studenter och flyktingar som inte har råd. Det är ju ändå de senare som gjort befolkningsökningen i vår stad.

GOTT NYTT ÅR 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.04 | 08:21

En underbar story av denna fina behandling av dej och dom är värda all uppskattning speciellt nu när detta leende pågår

...
12.03 | 20:51

Bra och kloka ord i dagens hysteri ...

...
05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS