Blogg fyra

Torsdag 4 januari 2017

Igår blev jag glad då jag såg på nyhetsmorgon. Det finns verkligen hopp i mänskligheten vilket visar sig allt oftare. Denna gång gällde först två töser endast nio och elva år. Den minsta har startat ett eget parti tillsammans med gruppvänder på Facebook. Hon brinner trots sin unga ålder för naturen och klimatet och skrev därför ett brev till vår statsminister för att få råd i hur man gör för att gör det på riktigt. Starta ett parti alltså, och fick svar och råd. Både charmigt och moget tycker jag.

Den andra tösen ville ändra på sin skolmiljö som bestod av klotter, gliringar med sex-attityder och mobbing samt en mycket högljudd nivå, Hon startade protester och delgav rektorn dessa. Han lovade åtgärder minsann till denna modiga flickan med stort civilkurage. 

Dessa två ger mig hopp om framtiden. En stor eloge till dom.

Den andra goda saken handlade om ett gäng vuxna män vars yttre starkt påminde om hårda och vilda MC-busar men ack så fel det var. De finns till för att hjälpa de som har det svårt genom kontakt och pratstunder bl.a.

Jag tror på framtiden

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

05.02 | 22:04

Ja, har vari med om liknande beteende... hade skr ivi att ja hade för mycket pengar med mig... fick diskutera en hel del.... De är inte så kul att möta..

...
04.06 | 06:39

🌹sänder så många kryapådigkramar som går att finna🌹

...
10.09 | 19:49

Så kul att få följa er på er resa in the big🍏
Kram på er

...
10.08 | 13:46

Åhhhh, fick se denna sida nyss, hälsa till Jocke Persson från en som gav honom ett glas mjölk i Stadsparken för jääääättelängesedan.
Hoppas han minns mig :)

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS